Jumpsuit ulkokäyttöön

30.9.12

Olen pitkään haaveillut jumpsuitin ompelemisesta, mutta en saanut aiemmin keksityksi syytä sellaisen tekemiseen. Ostettuani Majapuun ihanaa autokorjaamojoustista näin kankaan vain jumpsuitina. Pohdiskelin asiaa aikani, kysyin sitten mieheltä (ja mummilta) mielipiteen ja ryhdyin toimeen.

Päällyskankaana on siis joustofroteeta, resorit löytyivät omista varastoista, puvun vuori on petroolinväristä fleeceä ja hupun vuori trikoota. Molemmat vuorikankaat ovat Eurokankaasta. Puvun kaavat ovat Ottobresta (4/2012), leveys koosta 92 ja pituus koosta 98. Kuvittelin, että tästä tulee kovasti reilunkokoinen, mutta sehän on ihan jämpti! Vain hihoissa on ylimääräistä mittaa. Mutta on se kyllä ihana :)


Saatat myös pitää

6 kommenttia

 1. On kovasti hieno!!! Tuo punainen sopii tosi kivasti tuohon kankaaseen! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi hieno, poikamainen mutta sopivan lapsekas.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista :) Täsmäsin noita kuvioita loputtomasti, mutta lopulta luovutin ja leikkasin kankaat niin, että lopusta riittää vielä paitaan :) Sivusaumat osuivat sitten melkein täsmälleen kohdilleen, vaikka tarkoitus on saada kuvio jatkumaan raglansaumassa :D Se ainut raglansauma, jossa kuvio näyttää jatkuvan, ei näy kuvassa!

  VastaaPoista
 4. Hieno! Paljonkos pojalla on pituutta? Samoilla mittasuhteilla just piirtelin kaavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään tarkkoja mittoja, kun edellinen "virallinen" mitta on puolen vuoden takaa. Veikkaisin, että pituutta on yli 85 cm. Enin osa käyttövaatteista on kokoa 92.

   Poista