Ideoita sohvatyynyiksi

8.4.13

Tuleva sohvamme tarvitsee kaverikseen uusia sohvatyynyjä. Koska sohva on verhoiltu yksivärisellä kankaalla, haluan tyynyjen olevan kuviollisia. Olohuoneemme on tällä hetkellä varsin ruskeavoittoinen, joten se kaipaa kepeyttä ja väriä :) Pari kuvaa olohuoneesta löytyy pääsiäispostauksesta. Suurin suosikkinen kangasvaihtoehdoista onkin Marimekon Kuusama.
Marimekko Kuusama

Marimekko Jurmo

Marimekko Iltavilli

Marimekko Putkinotko

 Vallila Interior Inkivääri

Vallila Interior Kelohonka

Vallila Interior Lovebirds

Vallila Interior Metsäruusu

Vallila Interior Rakkaus

Finlayson Kaulaketju

Finlayson Lei

Finlayson Rannekoru

Finlayson Keisari
 Ikea Majken


Ikea Stockholm

Kuvat lainattu ko. yritysten verkkosivuilta.

Saatat myös pitää

3 kommenttia

 1. Meillä on niin mustavalkoista, vaikka kovasti muka yritän ostaa pirtsakan värisiä tyynyjä ja päädyn sit kuitenkin aina mustavalkoiseen :D Pitäs ottaa tehtäväksi hommata kesää vasten edes pari värikästä päällistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kotini meinaa aina mennä vähän turhankin riemunkirjavaksi :) Tämän vuoden kesäprojekti on turhan tavaran vähentäminen. 2 vuotta sitten tein viimeksi saman urakan ja silloin lähti kierrätyskeskukseen monta autolastillista tavaraa, mutta kyllä täällä vieläkin olisi vaikka mitä ylimääräistä..

   Poista
 2. Kuusama on kaunis. Minä olen himoinnut Kelohonkaa, tarvitsisi rauhallisen, ison ja selkeän tilan, niin sopisi verhoiksi. Meillä ei ole sellaista... Meillä olohuone harmaa-valkoinen perussävyiltään, mukana ruskeaa ja kauden värejä, tällä hetkellä vihreää. :) Minä olen suunnitellut päällystäväni sohvan istuintyynyt irtohupuilla, niin tulee olohuoneeseen vähän väriä ja säilyy sohvan omat tyynyt siistimpinä.

  Kiva kun olet liittynyt blogini lukijaksi!

  VastaaPoista