Joustofarkut

23.8.13

Tein Vilholle farkut ihan ex tempore. Aloin illalla kymmenen maissa miettiä, ettei pojalla ole mitään housuja uuden rokkipaidan kanssa seuravan aamun muskariin. Idean malliin sain Turun ompeluryhmästä (kiitos ompelijaystäväni ;) ), ja päätin kokeilla Ottobren Chillax-housujen kaavaa (koko 98) tosi joustavaan farkkuun. Kangasta oli tasan tämän verran, joten ei siitä juuri muutakaan olisi saanut.

Vähän tuo malli on hupsu farkuiksi, mutta Vilho on aivan ihastunut näihin! Ilmeisesti ne on ainakin tosi mukavat päällä, mikä tietysti onkin pääasia. Tällä voisi kyllä toisetkin housut, vaikka collegesta/joustocollegesta, mutta yläosaa pitäisi kaventaa jonkin verran, sillä näissä on varmaan jotain vaippavaraa (jota meillä ei ole pian puoleen vuoteen tarvittu :) ) tai muuten vaan älyttömästi löysää yläosassa ja vyötäröllä. Toisaalta lahkeet ovat minusta vähän liian tiukat pojan housuiksi, vaikka jätin niihin ylimääräistä väljyyttä. Vyötäröllä on kuminauha ja kiristysnaru. Ihan kivat melkein-pillit farkut näistä kuitenkin tuli. Pyynnöstä Vilho poseerasi jopa niin, että etutaskukin näkyi kunnolla ;)  Hyvin olen jälkikasvuni tällä saralla kouluttanut :)


Saatat myös pitää

4 kommenttia

 1. Hyvän näköiset! Tuossa kaavassa on väljyyttä hoikalle, joutusin tytölle kaventamaan reilusti sitä yläosaa.

  VastaaPoista
 2. Minä myöskin hoikalla pojalla totesin yläosan aivan liian väljäksi, alaosasta olikin sitten jo melko kinnit.

  Mutta mallista ylipäätään niin pitäähän kunnon rokkipaidan kaveriksi tehtyjen farkkujen olla pillit. ;) Eihän en muuten olis rock. ;)

  Aivan ihanat ovat sekä paita että housut. <3

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät housut ja paita toki kanssa! :)

  VastaaPoista
 4. Nämä on tekolistalla, hyvä tietää että hoikkikselle kavennetaan.
  Tyylisetti!

  VastaaPoista