Rokkipoika

18.8.13

Nämä neulokset olivat jotenkin vain unohtuneet. Aloin tänään kuitenkin laskeskella, miten paljon vauvanvaatteita olen viime aikoina ommellut ja miten vähän vaatteita Vilho on saanut. Jätin siis keskeneräisen vauvanvaatteet odottamaan ja ompelin Vilholle isojen poikien ROKKIPAIDAN.

Ilmeisesti osasin markkinoida tämän Vilholle hyvin, sillä se on hänen mielestään mielettömän hieno! Kokokin on ihan passeli, 104. Pipon leikkasin vanhan pipon mallilla. Myös nuo sammarit olivat yllättäen Vilhon mieleen. En ole pukenut niitä hänelle koko kesänä, ja Vilho ihasteli niitäkin kuin uusia. Ovat kuulemma juuri sopivat - ei tiukat :) Hupparin kaavat ovat Ottobren Beagle Boy (4/2013), neulokset ovat Majapuulta ja hupun musta vuoritrikoo Jätti-Rätistä.

Parasta tässä oli se, että vaihdoin viimein yhdistelmääni (murheenkryynini Husqvarna s21) paksut neulat (90 ja 100, en löytänyt kahta yhtä paksua...), ja se ompeli peitetikkiä kuin unelma! Paksuimmat saumat ajelin silti varmuuden vuoksi ompelukoneen kaksoisneulalla ;) Mutta olisi kyllä mielettömän hienoa saada tuo kone vihdoin ja viimein toimimaan kunnolla.Saatat myös pitää

8 kommenttia

 1. Ihana pieni rokkipoika! :) Ja upeet vaatteet hänelle olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä onnistui minusta todella hyvin :)

   Poista
 2. Ihana pieni rokkipoika tosiaan! Hauskat tehosteet paidassa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tehdä vielä etutaskunkin, mutta rokkipoika ei halunnut sellaista! Onkin varmaan parempi näin :)

   Poista
 3. Samaa kitaraa meillä odottelee ompelua, kelpasi hyvin isollekin pojalle! Hieno huppari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tuon alkujaan serkkupoikia varten (eskarilainen ja kolmasluokkalainen), mutta katsotaan nyt, monelleko tuota riittää :)

   Poista
 4. VOIHAN... miten isonpojan vaatteet. Mutta siltin niin soveltuvat pienellä pojalle. =D Kyllä kelpaa. Sammarit on ihanan väriset, kelpais munkin pojille.

  VastaaPoista