Villaa viluiselle ja jotain pientä pikkuiselle

16.10.13

Punainen merinoribbi oli odottanut kaapissa ompeluinspiraatiota jo ainakin vuoden. Nyt vihdoin sain itseäni niskasta kiinni, ja Vilho sai ensimmäisen villakerrastonsa. Ribbi oli ihan kammottavaa ommeltavaa, mutta mitoitus osui melko nappiin. Kavensin kaikkia kappaleita leikkausvaiheessa reilut pari senttiä alkuperäisistä kaavoista (tein kaavaan taitoksen keskelle langansuuntaan), ja tämä näyttää äkkiseltään varsin istuvalta.

Äidin iso pikkupoika pääsi aamulla myös kotiparturiin kylpyhuoneeseen, ja nyt on kuvissa taas lyhyt isonpojantukka! Melkein tekisi mieli ostaa oikeat parturinsakset, kun nuo isot keittiöfiskarssit ei ehkä ole kaikkein kätevimmät...

..ja psst, ei-niin-hyväntuulisen lapsen saa poseeraamaan näinkin mukavasti, kun telkkaariin laittaa pyörimään lempipiirretyt, eli tässä tapauksessa Muumit ;)
Vauva sai toppapukuun sopivat omat tossukat Ottobren Moonbootsien kaavalla ja tumput vapaasti saksittuina Majapuun ihanasta omppuneuloksesta. Tossuissa on vuorina polarfleeceä ja tumpuissa trikoota.


Saatat myös pitää

7 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää kerrasto! Ja tossuset, ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo tossut, sydän syrjällään niitä ihailen <3

  VastaaPoista
 3. Siitä kerrastostahan tuli vallan sopiva. Ja nyt se ribbikin on sitten ommeltu, niin ei enää kummittele.

  VastaaPoista
 4. Voi, noi tossut on kyllä niin ihanat! :) Meillekin olisivat tarpeen, sillä huomasin juuri, että olen hukannut jonnekin meidän pikkuisen töppöset.=osaisinkohan ommella tuollaiset tyttöselle...

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat pikkutossut, aivan huiput <3

  VastaaPoista
 6. Hienoja. Tosi ihanat tossut. :)

  VastaaPoista
 7. aivan ihanat tossut ja lämpimän näköinen kerrasto. Voi kuinka hyvin punainen sopiikaan pojalle!

  VastaaPoista