Ensiesittelyssä pikkuveli

15.12.13

Tätä aarretta odoteltiin muutaman päivän yli odotetun saapumisaja, mutta hän oli ehdottomasti odottamisen arvoinen! Pikku-Eippa on käsittämättömän tyytyväinen lapsi: syö ja nukkuu hyvin, eikä juuri itkeskele. Hieman haastavamman isoveljen jälkeen tuntuu täysin käsittämättömältä, että viikon ikäinen vauva voi nukkua yöllä 7,5 tuntia. Vilholla tällaista sattui ensimmäisiä kertoja yli vuoden iässä.

Hän on myös hyvin tarkkaavainen ja jäntevä tapaus. Kääntelee jo päätään masullaan maatessaan puolelta toiselle ja kääntyy jo selältään kyljelleen - masulleen ei sentään vielä pääse :D Isoveikastaan poiketen pikkuveli on jo nyt blondi, ja veikkaisin hänestä tulevan vaaleampi kuin veljensä.

Ja sitten vaatteisiin :) Minulle tuli kiire nepittää nämä bodyt, sillä pikkuinen ei olekaan ihan pikkuinen! Koon 50 vaatteet sain siirtää suoraan myytävien laatikkoon, sillä ne eivät tälle pikkujättiläiselle mahtuneet missään vaiheessa. 56 on nyt ihan jämpti koko, kuvan Espritin housut ovat jopa kokoa 68! Molemmat bodyt ovat Happy Squirrel -kaavalla tehty (OB1/2012), mutta perhospaita on kavennettu ja hihoihin on lisätty tumput. Perhospaidan saumat ovat tasosaumoja, joten paidan sisällä ei ole normaaleja saumurisaumoja kuin sivuissa.

Saatat myös pitää

10 kommenttia

 1. ihana <3 siis vauva ja kauniit on vaatteetkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi onnea vielä pienestä aarteesta! Vauvakuumehan tässä tulee kun tuollaista söpöläistä katsoo <3

  VastaaPoista
 3. Ihana vauva ja kuinka soma hän onkaan ompelemissasi vaatteissa. Onnea <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pikkuisen johdosta! Ihana vauva ja kauniit vaatteet! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea ihanasta pikkuisesta! Niin suloinen vauva ja ihanat vaatteetkin olet tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea pienokaisen syntymän johdosta ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos onnitteluista. On hän kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista