Ihanaa imetystä

19.2.14

Tämä on niin ihana

Malliin törmäsin Facebookin Saumanvara-ryhmässä ja päätin kopioida idean :) Kaapista löytyi pätkä Majapuun neulosta, johon PaaPiin ihanaiset puput sopivat täydellisesti. Napit ovat valenapit, joiden alla on nepparit. Napit ostin Tiimarin loppuunmyynnistä. Kaavat piirtelin itse epämääräisistä yhteensopimattomista kappaleista.

Tässä on siis iso kengurutasku, jonka vuorikangas yltää rintojen yläpuolelle. Imetys onnistuu siis TASKUSTA :) Oon ihan pähkinöinä ❤ Tää on niin mun näköinen vaate kuin vain voi olla ❤ Ihana, rento ja kotoisa. Tässä kelpaa oleilla!
Saatat myös pitää

11 kommenttia

 1. Vau! Tosi hyvän mallinen ja muutenkin siis :). Tuollaisen mallinen huppari olis kiva vaikka imetystaskua en tarvitsekaan ;).

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava! Jos joskus vielä on ajankohtaista niin haluan myös tuollaisen. Imetysvaate, jolle on käyttöä imetysajan jälkeenkin!

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosi hyvä malli ja näissä väreissäkin näyttää tosi kivalta. Ihana kun on imetysvaate, joka ei näytä imetysvaatteelta :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä huippu malli! Täytyy yrittää muistaa tämä. Jos vaikka joskus vielä sattuisi imetysvaatetta tarvitsemaan ;)

  VastaaPoista
 5. Vau, vau ja vau! Pakko kokeilla itsekin tätä mallia :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on kiva! Tuollaisen hupparin tuollaisella kauluksella haluan itsellenkin, vaikka imetystaskun jätänkin pois.. ;) Värit on tosi kivat!

  VastaaPoista
 7. Älyttömän kiva! Uskaltaiskohan ittekki kokeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa uskaltaa! Tämä on tosi helppo malli tehdä ja kätevä käyttää.

   Poista
 8. Aivan ihana huppari! Miten teit tuon vuorikankaan yläreunan? Pitäisi joustaa, mutta en haluaisi reunan näkyvän selkeästi päälikankaan läpi. :)

  VastaaPoista
 9. Päällikangas on sen verran paksu, ettei vuori yhtään näy. Ei se kyllä ole minusta näkynyt trikoisissakaan paidoissa. Nostan vuorikankaan reilusti rintojen yläpuolelle, jolloin se ei jää niin helposti näkyviin.

  VastaaPoista