Synttäriarvonta!

24.7.14

Blogini täytti tällä viikolla 4 vuotta. Sen kunniaksi päätin järjestää arvonnan! Sponsoriksi synttäriarvontaani olen saanut Sari Ahokaisen, ja ensimmäinen palkinto onkin 20 euron lahjakortti SAShopiin! Katso valikoima täältä:


Lahjakortin lisäksi arvon kaksi vaatepalkintoa. Kankaan voi valita alla olevan kuvan kankaista. Vaatepalkinto on yllätys, mutta toiveita saa esittää. Kankaat ovat erikokoisia paloja, joten kaikista ei ole mahdollista tehdä kovin suuria kokoja. Vähintään pipon saa jokaisesta.


Kankaat vasemmalta oikealle:
1. Sari Ahokaisen Supersweet
2. Paapiin Sammalpolku
3. Ikasyrin Perhonen
4. Metsolan punainen Hippie
5. Metsolan tasaraita
6. Sari Ahokaisen Karkkis
7. Majapuun Nestori ja norppa

Vaatepalkinto voi olla pipo aikuiselle tai lastenvaate. Kerro kommentissasi, mistä kankaasta toivoisit palkinnon olevan, mitä haluaisit mieluiten ja missä koossa.

Ja sitten säännöt:
 • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta. Kerro kommentissasi palkintotoiveesi. Voit osallistua joko lahjakortti- tai vaatearvontaan tai molempiin.
 • Muista jättää uniikki nimimerkki tai sähköpostiosoite.
 • Yhden arvan saat kommentoimalla tätä kirjoitusta ja jättämällä samalla tarvittavat tiedot.
 • Toisen arvan saat olemalla blogini lukija Bloggerissa tai seuraaja Facebookissa.
 • Kolmannen arvan saat jakamalla tämän postauksen Facebookissa tai blogissasi. 
 • Kerro kommentissasi monellako arvalla olet mukana.
 • Tiedoiltaan vajaavaiset kommentit hylätään.


KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Saatat myös pitää

45 kommenttia

 1. Jumppis tai haalari ois supersikamakeat, koossa 86...mutta jos pipo ja tumputkin pikkujätille niin olis hieno juttu. Kangassuosikki nro1 Karkkis, nro2 Nestori ja Norppa

  VastaaPoista
 2. Metsolan Hippiehän se minun valintani noista on :) Saisit vapaat kädet. Tiedät suunnilleen minkäkokoista väkeä meillä asuu.
  Osallistun kolmella arvalla.
  Satu N ja riiviöt

  VastaaPoista
 3. Jumppis, haalari, pöksyt joissa joustava vyötärökaistale ja lahkeensuut et on pitkä käyttöikä, paita tai body... Onko siinä muutama vaihtoehto. Joku käytännöllinen vaate siis. Koossa 80. Kankaista 2 ja 6 suosikit, muitakaan ei teilata. Osallistun 2 arvalla. (jaan seinällä)
  Nimimerkillä: Iiris&A

  VastaaPoista
 4. Tulipas valinnan vaikeus :)
  Kankaista mieluisimmat Karkkis ja Sammalpolku. Esim. body, haalari tai pipo/tumput 56-62 koossa.
  3 arvalla mukana, fb:ssa seuraajana + jaoin linkin seinällä.
  -Jaana&hupsis-

  VastaaPoista
 5. Karkkis kangas on suosikki ja siitä toivoisin pitkähihaista tunikaa koossa 92. Kahdella arvalla mukana. Nimimerkillä AnnilleKans

  VastaaPoista
 6. Onnea 4-vuotiaalle blogille :) Osallistun arvontaan 3 arvalla. Palkintona voisi olla karkkiksesta jotain 6-v pojalle tai 8-v tytölle..

  VastaaPoista
 7. Onnea blogille! :) Olen kahdella arvalla mukana ja toiveena jotain 8kk typykälle sammalpolusta tai hippiestä. Tällä hetkellä pikkuneidillä vaatekokona 68-74 eli koko 80 vois olla hyvä. :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut blogille :-D toiveena on norppa ja nestori kankaasta jotain kiva 80cm pojalle
  Nimimerkillä thanh tran

  VastaaPoista
 9. Karkkis ja koossa 80cm mieluiten lapsen alaosaan sopivaa, ja olen kahdella arvalla mukana :) carolehtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Osallistun arvontaan kahdella arvalla. Molempiin arvontoihin osallistun, mutta jos vaate onni suosii niin toivoisin jotain meidän syyskuussa 1vuotta täyttävälle ja en osaa päättää tuon sammalpolun ja hippien välillä, joten saisit sitten senkin päättää itse :)

  VastaaPoista
 11. Osallistun arvontaan kolmella arvalla. Jaoin tämän Facebookissa ja olen sivujesi/blogisi seuraaja. Suosikkikuosi on Karkkis koossa 104cm. Jotain kivaa jommalle kummalle tytöllemme. piritta.kurki@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana :) Tavoittelen kumpaakin palkintoa.

  VastaaPoista
 13. Molempiin arvontoihin mukaan 1 arvalla :) kankaista poikakuosit, puhelimella en näe tarkkaan kuvioita kankaista. Toiveena 86cm jumpsuit, haaremihousut, pipo/lapaset syksyksi! Jatkankin tästä blogisi selailua ;)

  VastaaPoista
 14. kolmella arvalla mukana kankaista 2 pipo

  VastaaPoista
 15. Kolmella mukana molempiin palkontoihin. Pojalle 98 tai 110 jotain toiveena.

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 4 v blogille!

  Kahdella arvalla mukana. Jos sattuu vaatepalkinto napsahtamaan, niin koossa 110 jotakin mukavaa pojalle metsolan tasaraidasta tai nestorista ja norpasta.

  VastaaPoista
 17. Kolmella arvalla mukana ja kumpikin palkinto ois kyllä kiva. . =) Saat ihan vapaat kädet kunhan on jotain autohullulle 98 senttiselle pojan rääpäleelle ;) seppala.jenny@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana yhdellä arvalla :) Toiveena haaremihousut ( tai shortsit ) tytölle supersweetistä tai pojalle nestori ja norppa :)

  VastaaPoista
 19. Kolme arpaa, lippahattu olisi ihana joko 5 tai 6 kankaasta. Koko 74-80. Anita ja Alex

  VastaaPoista
 20. Kaikki kuosit olisi kivoja, mutta Karkkis olisi varmaan paras pojalle koossa 92/98 cm. Yhdellä arvalla mukana. Onnittelut uhmaiän ohittaneelle nelivuotiaalle ;-D

  VastaaPoista
 21. Molempiin arvontoihin mukaan :) Kankaista Supersweet tai Karkkis ja tytölle lyhythihainen/hihaton tunika/mekko koossa 80.

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukaan ja osallistun mielelläni molempiin arvontoihin. Kankaista valitsisin sammmalpolun, siitä voisit loihtia jotain ihanaa koossa 98cm (pojalle).

  VastaaPoista
 23. Osallistun kahdella arvalla ja molempiin arvontoihin. Kankaista valitsisin perhosen ja siitä 5-vuotiaalle tytölle jotain, esim. t-paidan tai tunikan.
  Onnittelut ihanalle blogille!

  VastaaPoista
 24. Vau, sulla on jo pitkä blogielämä takana. Onnea siitä! Onneksi ehdin vielä molempiin arvontoihin mukaan kolmella arvalla. Kankaista kivoimpia ovat 3. Ikasyrin Perhonen ja 4. Metsolan punainen Hippie. Pikkuemännälle jotakin vaatetta toivon, koko mielummin isompi kuin 80 niin on jossain vaiheessa käyttökelpoinen. :)

  VastaaPoista
 25. Hei,
  osallistun sekä lahjakortti- että vaatearvontaan. Vaatearvonnassa toivoisin pojalleni pitkähihaista bodya Karkkisketusta koossa 80. Arpoja käytössä kaksi =)

  Onnea nelivuotiaalle! Pitkään olet jaksanut pitää blogia, kiitos siitä. On mukavaa lukea tekstejäsi ja ihastella tekemiäsi vaatteita.

  caropog@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana ja kummassakin arvonnassa mukana :) Toiveissa olisi jotain n. 110cm vaatteita käyttävälle tytölle

  VastaaPoista
 27. Ihan ekaksi: Onnea 4 vuodesta! Tosi hieno juttu!
  Kumpaankin arvontaan toki osallistun, arpoja on kaksi. Kankaista kiinnostaisi eniten Sammalpolku, olen sitä ihastellut kuvissa vaan en livenä nähnyt. Joku vaate olisi kiva, isoin lapsi on 128 cm ja pienin 90 cm, miten kangasta sitten riittääkään.

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla osallistun arvointoihin ja jos onni osuu kohdalle, niin Nestori&Norppa olisi ykköstoiveena 92 käyttävälle tytölle. Onnea nelivuotiaalle blogille, oletkin jo pitkän linjan bloggaaja :)

  VastaaPoista
 29. Blogiasi on kiva seurata, ONNEA. Osallistun kahdella arvalla ja molempiin arvontoihin. Metsolan punainen Hippie on ihana. Jos arpaonni suosii, niin siitä sitten jotain söpöä 90 cm:lle tytölle

  VastaaPoista
 30. Jostain syystä en voinut nyt liittyä lukijaksi, joten kahdella arvalla vain mukana. Onnea 4-vuotiaalle!!! Kumpaankin arvontan osallistun ja jos vaatevoitto osuu kohdalle, niin sammalpolusta olis ihana saada jotain 104-senttiselle (vaikka leggarit)

  marjo@viher.net (linkki arvontaan laivakissa-blogissani paapuuri.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 31. Onnea 4v blogille! :) Kolmella arvalla molempiin mukaan. Vaatepalkinto olisi mieluinen Nestorista ja Norpasta 104cm pojalle.

  VastaaPoista
 32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 33. Koitetaas uudelleen: Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa. Jos onni potkaisee niin vaate karkkiksesta koossa 92 olisi mainio.

  VastaaPoista
 34. Kolmella arvalla mukana molempiin arvontoihin! Paita koossa 104cm olisi kiva Nestori ja norppa-kankaasta :)

  VastaaPoista
 35. Onnea! Osallistun kahdella arvalla molempiin arvontoihin. Jos arpaonni suosii niin jotakin pojalle Sammalpolusta tai Karkkiksesta koossa 92.

  VastaaPoista
 36. Mukana kahdella arvalla kummassakin arvonnassa. Sammalpolkua ottaisin mieluiten ihan vaan kankaana, jos mahdollista. Jos ei, niin sitten siitä pipo aikuiselle.

  VastaaPoista
 37. Onnea neljäveelle!!! Tätä on mukava ollut lueskella. Olen mukana yhdellä arvalla ja tavoittelen lahjakorttia. terv PaulaMaria

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana, molemmat palkinnot passaa vallan mainiosti :) Sammalpolku on noista kangasvaihtoehdoista lähinnä sydäntä <3

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukana kummassakin arvonnassa. Jos onni potkaisee niin Ikasyrin Perhosesta koossa 98 cm.

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukana lahjakortin arvonnassa!
  -Niinuska-

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa. Jos onni suo niin karkkiksesta vaatetta pojalle koossa 104cm tai 68cm :)

  VastaaPoista
 42. Yhdellä arvalla, molempiin arvontoihin. Kangassuosikki on vihreä sammalpolku, josta olis kiva saada hihaton tunika, koossa 134. Onnea 4-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 43. Yhdellä arvalla mukana, kumpikin palkinto ovat mieluisia :)

  VastaaPoista
 44. Kahdella molempiin mukana! Liityin lukemaan... jos onni suosii niin joko tytölle 110 tai pojalle 98 cm ihania juttuja täältä löytyy =)
  -H-

  VastaaPoista