Veljekset hukassa

29.9.14

Ehdin ostaa oman pienen palan Tuikkeen Hukkaa, ja kyllä se on ihanaa :) Tämä oli taas tuntumaltaan ihan omaa luokkaansa, pehmeää ja joustavaa. Tuo Aarrekidin trikoo oli tämän rinnalla hiekkapaperia, enkä ole ollenkaan varma, haluanko tehdä lopusta yhtään mitään. T-paidan kaavaa en muista, mutta nyt osui sopivan kokoinen slimmi malli koossa 110. Kaava oli pitkähihaiselle paidalle, mutta tein juuri niin pitkät hihat kuin kankaasta riitti. Hukkaa ei jäänyt yhtään yli. Meleerattu sininen "farkkuresori" on jättirätistä, ja se on erinomaista kanttaukseen!

Einon bodyt ovat kaikki Ottobren Sausage Dog (4/2014) koossa 80. Hihat ovat vähän knaftit, rinnanympärys liian iso. Haaran muutin valmiiksi kaikkiin. Eivätköhän nämä ihan käyttökelpoisia silti ole. Yksi jäi kuvaamatta, sillä se ehti jo käyttöön ja on nyt pyykkikorissa. 

Sain vihdoin otetuksi käyttöön myös Lidlin leimasimen, ja leimasimme Vilhon kanssa kokomerkinnät bodeihin. Nyt se onkin tuossa käyttövalmiina odottamassa seuraavia leimattavia vaatteita!







Saatat myös pitää

2 kommenttia

  1. Onpa sulla ihanat pojat, mutta minne vauva on kadonnu?? Ja on pojilla hienot vaatteetkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun vauvani kävelee jo! En ymmärrä, milloin siitä tuli noin iso!

      Poista